1. Jelle schreef:

  Haha ja John Oliver 🙂

 2. Jaap schreef:

  Dan liever de lucht in.

 3. Cpt schreef:

  *gniffel* je schrijft “Prick”!

  • de Dikke schreef:

   Dank voor de uitleg. Het is hier onleesbaar. Op een of andere manier zijn de stripjes de laatste tijd erg onscherp op de site.

   • AL schreef:

    Of je zicht wordt wat onscherp de laatste tijd? 😉

    • de Dikke schreef:

     Dan zouden mijn ogen beter worden als ik via feestboek kijk? Nee, er is iets anders aan de hand. Op de desktop is het wel scherp, op de iPad is het uitermate vaag. Is begonnen rond de scheidng van het Parool.

 4. Eef schreef:

  Jammer genoeg kijken veel van mijn kenissen hier in Alabama niet naar John Oliver. Je zou bijna wensen dat Trump het wordt om te laten zien hoe stom iedereen is om in die man te geloven. Maar dat is een experiment dat niet goed gaat aflopen.

 5. Mathijs schreef:

  oje, een rel over een schilderij van Trump met micropenis, afbeelding bij artikel http://www.ad.nl/ad/nl/1014/Bizar/article/detail/4256741/2016/03/04/Bedreigingen-om-schilderij-Trump-met-micropenis.dhtml

  • Pauliina schreef:

   Wat een belediging voor iedereen met een intersekse-conditie.

   • Patrick schreef:

    Die penis ligt -wat bij dikke mannen nu eenmaal het geval is- deels verborgen in een laag vet. Wat er uitsteekt heeft op dit schilderij heeft een normale dikte, dus niks micropenis. En al helemaal geen geval van intersekse.

 6. Jan Willem schreef:

  Als die man president gaat worden toch maar een enkeltje mars overwegen?