1. mark schreef:

  heerlijke sociale controle

 2. sanne schreef:

  Raar ventje ben je toch. Autobiografische strips online en dan net doen alsof je privacy wil. Is dit soms reverse psychology? Je bent net zo’n wijf dat d’r tieten eruit hangt en dan gaat klagen als er iemand kijkt.

  • Daan schreef:

   Het is vooral controle hebben over wat je deelt, als Flo in z’n nakie achter zijn pc comics tekent zal hij dat niet zo tekenen in zijn strips, of juist andersom, het is het verschil tussen weten en grip hebben op wat je deelt en je beloert voelen en niet vrij zijn in wat je doet. (b)

   • Caz schreef:

    psies. En als Flo met z’n Shakeweight wil trainen achter z’n computer, naakt en ingesmeerd met olijfolie, dan heeft niemand daar zaken mee, tenzij op uitnodiging. Of als ze er goed voor betalen, natuurlijk.

  • Misandrei schreef:

   Wow Sanne, ‘zo’n wijf dat d’r tieten eruit hangt en dan gaat klagen als er iemand kijkt.’, really? Iemand mag zelf weten wat hij/zij aantrekt, weten wat hij/zij doet in zijn/haar huis, zonder dat hij/zij daarop beoordeeld hoeft te worden, of beloerd te worden, door mensen die helemaal niets met hem/haar te maken hebben, toch?

   • sanne schreef:

    Ik ben heus niet tegen privacy ofzo, Ik krijg gewoon dat “wat verwacht je dan”gevoel. Als jij bekend wilt zijn (al helemaal op deze autobiografische manier) dan moet je niet vreemd opkijken als mensen zich uitgenodigd voelen om de hele tijd naar je te loeren. Of je nou in je eigen huiskamer zit of niet. Ik zeg niet dat het ok is, gewoon wat verwacht je dan.

    • Coentje schreef:

     Wat een onzin zeg. Misschien heb je het niet helemaal door, maar dit zijn strips. Ik vind het dwaas van je om te denken dat alleen maar omdat iemand bekendheid zoekt in het persoonlijke hij of zij daarom geen zin of recht heeft op privacy. Essentieel woord hier is persoonlijk. Dat is wat anders dan privé.

 3. mLd schreef:

  Hahaha echt prachtig deze strips :’)
  Vooral dat laatste plaatje steeds… (c)

 4. Julia schreef:

  Flo is wel weinig sociaal, telkens als iemand hem aanspreekt verstopt hij zich. Is het zo eng om met buren te praten? Het kan ook gezellig zijn hoor!

 5. de Dikke schreef:

  ;( …want anders ga je iedere avond naar dat oude besje zitten kijken als ze naar bed gaat….

 6. Fenny schreef:

  goed idee, tegen nieuwsgierige buren 😮

 7. Jan Willem schreef:

  Nou zeg, gun die buurvrouw ook een leven! (c)

  Maar als het erg spannend wordt, toch maar de gordijnen dicht! :p

 8. Mathijs schreef:

  Ja Flo, DAT kan dus niet hé, nu blok je haar zon ook nog voor een gedeelte…. (c)
  En mag dit van de verhuurder ? (zonder gekheid) (e)

 9. Jaap schreef:

  Flo, had je niet beter in een hutje op de hei kunnen gaan wonen?

  • Mathijs schreef:

   Hela!
   Daar woon ik al, en ik heb geen behoefte aan buurtjes! ;(