1. Mr. Li schreef:

  peer pressure 😉

 2. dedna schreef:

  Hadden ze maar moeten stemmen! Achteraf zeiken is super kinderachtig. Ben je echt gaan protesteren ergens in Nederland, Flo? Zal Trump van wakker gelegen hebben..

  • Anoniem schreef:

   Wie zegt dat dit niet degene zijn die toch al hadden gestemd? En als het in Nederland is konden ze dat niet eens, maar kunnen ze nog steeds best hun stem laten horen—niet per se alleen voor Trumps oren.

   • Mathijs schreef:

    …don’t feed the troll’s….

    • dedna schreef:

     Hoezo trolls? Omdat ik iets in vraag stel? Snel geirriteerd? Denk je echt dat Trump wakker ligt van een bende Nedernichten met wat bordjes die tegen het idee van “fascisme” zijn en zich laten meeslepen door de “anti-fascisme” beweging? Lekker tolerant. Verdraagzaamheid voor iedereen buiten diegenen die we niet graag mogen, die maken we volledig kapot.

  • ikkikikki schreef:

   Dedna, demonstraties zijn niet alleen bedoeld om een signaal naar politici te sturen, maar ook naar de bredere samenleving. Ze zijn een steunbetuiging naar de groepen die door Trump worden gedemoniseerd en ze zijn een uiting van solidariteit naar iedereen die tegen Trump is en zich zorgen maakt, het is ook een gelegenheid om contacten te leggen voor verdere acties. Trump zal allicht niet wakker liggen van deze demonstraties, maar de mensen die wakker liggen van Trump voelen zich hopelijk gesterkt door het feit dat ze niet alleen zijn.

 3. Jaap schreef:

  Ach, 1 tekening zegt toch meer dan 1000 woorden?

 4. Mathijs schreef:

  Volgende keer doosje strepsil mee en doen alsof je keelpijn hebt.

 5. Knof schreef:

  Beetje slappe hack, dit.

 6. Knof schreef:

  Hé, je bent weer onthackt. Mooi.