1. Jaap schreef:

  Veel jonge gezinnen…veel schreeuwende kinderen dus…

  Volgende optie graag!

  • Patrick schreef:

   De woning lag toch in de buurt van Artis? Watergraafsmeer is weliswaar niet heel erg ver weg van Artis, maar het ligt niet in de buurt.

 2. rick schreef:

  Alle fietsplekken bezet door Baboes!

 3. Elise schreef:

  Vooral die ‘sociale controle’ zet een “run to the hills”-reactie in gang. Maar toch, mits enkele goeie kluizenaars- en ontwijkingstechnieken kan je daar wel aan ontsnappen hoor Flo.

  • oldike schreef:

   inderdaad! Boodschappen en tekenspullen online bestellen. De bel negeren (behalve als het de postbode is). Deur op slot en stripjes tekenen voor ons. gewoon in plaats van een daily een dagdeely!

 4. Max schreef:

  Ik denk ook Watergraafsmeer. Ik heb er gewoond, en het is echt een dorp. Je vergeet er bijna dat je in A’dam woont…

 5. Cpt schreef:

  Op zich toch niet erg? Je kunt ook in een buurt wonen met veel gepensioneerden en dan de hele dag te horen krijgen dat je te veel lawaai maakt. En met jonge mensen in de buurt heb je ook meer kans op contacten met gelijkgezinden…. 😉

  • TheLuggs schreef:

   Jij hebt dus duidelijk geen ervaring met jonge ouders. Hun wereld begint en eindigt met de “kids”. Een term waarbij ik sowieso al onpasselijk word. Vooral ma moet van elke scheet op kantoor foto’s laten zien. Verwacht opmerkingen als, ja verschrikkelijk dat neerschoten vliegtuig maar Tommie viel van de week van een stoel en had zo’n verschriiiiiiiiikelijke schaafwond… En als je dan wegloopt ben je zo onbeleefd, je verwacht van een homo toch betere manieren. En dat terwijl je wegloopt omdat je ze anders ter plekke zou wurgen….

   Best leuk kinderen, maar waarom moeten ze van die verschrikkelijke ouders hebben.

   • Mees schreef:

    Kinderen, hinderen.

   • Mathijs schreef:

    +1 , vooral wat het woordgebruik ‘de Kids’ aangaat. ;(

   • Kimberley schreef:

    En sommige oma’s zijn net zo erg. Ik heb een collega die me een leuk filmpje wilde laten zien. Was het haar kleindochter die een kleuterdansje deed. Als mijn eigen nichtje (weliswaar koude kant) een dansje doet, kan ik al amper interesse veinzen, dus ik reageerde niet enthousiast. Was ze best gepikeerd over.

   • Cpt schreef:

    Ik kan het daarmee helemaal eens zijn. Vooral als de ouders de kids op de binnentuin dumpen en ze daar de boel laten slopen (planten worden vertrapt, ramen met ballen ingeschoten). Als je ze daarop aanspreekt (die koters) dan schreeuwen ze moord en brand en komt pappie je nog eens fijntjes uitleggen dat ZIJN kid zoiets nooit zou doen en dat JIJ toch beter zou moeten weten als volwassene.

    Echter, als ik moet kiezen tussen zo’n jonge moeder en een of andere pensionado om mee te praten. 😉 .. dan ligt het toch anders. Bovendien: zo’n pensionado is vaak oma en zoals het liedje gaat #Van oma mag alllesss wat moeoeoeder verbiedt# en is het effect van volwassen toezicht /nog/ lager.

    Anyway, als ik zou mogen kiezen, kies ik voor jonge mensen om me heen (niet perse zijnde ouders). (e)

 6. Jan Willem schreef:

  Oh God, sociale KGB? :d

 7. Maria schreef:

  Gelukkig zijn er ook nog dertigers/veertigers (lees: ouders) die een hekel hebben aan het woord kids en die nog een sociaal leven naast hun kinderen hebben. En die wonen daar ongetwijfeld ook. 😉