1. Jaap schreef:

  Yep, als je elke dag normaal bent, wordt je vanzelf bijzonder.

 2. Doc schreef:

  Trots zijn op wat je bent in plaats op wat je kunt blijf ik raar vinden. Het is net als trots zijn op je huidskleur of je lengte. Of trots zijn op je heteroheid. Dat is toch geen eigen prestatie? (Nou ja, huidskleur weer wel als je lang genoeg in de zon ligt.)

  • Joran schreef:

   Mee eens. De Pride zie ik echter niet zozeer als het trots zijn op jezelf, maar meer het trots zijn op jezelf laten zien. Aangezien je dagelijks een hoeveelheid onzin over je heen krijgt, is het soms niet makkelijk om toch (zichtbaar) jezelf te zijn. Met de Pride vieren we dat het kan én mag.

  • mispoes schreef:

   tegen zovelen van ons word er gezegd dat we ons moeten verbergen, dat we in de kast moeten blijven en als we dan toch queer moeten zijn dat we dat niet op dezelfde manier mogen uiten als heteros, een heterokoppel dat op straat kust is niets speciaal maar aan een homokoppel wordt aanstoot genomen en zelf fysiek geweld tegen gebruikt. Pride is voor mij een moment waar ik fuck of kan zeggen tegen diegenen die mij zo hard haten gewoon omdat ik meisjes wil kussen, waar ik het niet moet wegsteken maar van de daken kan schreeuwen dat ik lesbisch ben

 3. Dedna schreef:

  Kleine kindjes vinden aandacht krijgen ook heel leuk.

  • Manuel schreef:

   Internet-trollen vinden aandacht krijgen ook leuk… Ben jij nu een klein kind of een troll?

 4. el Gordo schreef:

  Zoals ze ergens anders zeggen: “Agge ma leut het.”