1. Jaap schreef:

  Het ergste vind ik dat je de dader niets gedaan hebt, dat hij zo doet.

  • el Gordo schreef:

   Als je de dader iets doet, heb je kans dat die aangifte tegen jou doet….

   • mathijs schreef:

    Alles in mate, je mag je best verdedigen, overdrijf alleen niet. Pakt de dader een mes, pak zelf dan geen pistool, bijvoorbeeld, hoe efficiënt ook.

    • Wim schreef:

     Volgens mij is de reactie van Jaap verkeerd begrepen, lees: “Het ergste vind ik dat je niets gedaan hebt, waarom de dader zo doet”

 2. oei schreef:

  Als niet-nederlander die altijd een beetje achterloopt op de achtergrond van deze strips (zoals toen met de breakup met bas) wat is er precies gebeurt? sommige lezers weten het blijkbaar al

  • pH7 schreef:

   Ik als wel-Nederlander weet het evenmin.

   • Saskia@oei en pH7 schreef:

    Even terugbladeren in de strips. Flo doet aangifte bij de politie over wat er 29-12-2016 is gebeurd op het Waterlooplein in dit is het derde deel van de reconstructie wat er gebeurd is.

 3. Anoniem schreef:

  Bah!!! Ik ben ook een keer van mijn fiets getikt toen ik met mijn vriendin naar huis fietste. 3 jongens. Ze waren ook zo stoer om mijn vriendin ook maar een tik te geven toen ze er wat van zei. Ik had een dikke snee naast mijn oog en kon naar het ziekenhuis. Aangifte gedaan. De jongens zijn dezelfde avond trouwens opgepakt en later veroordeeld. En toch blijft het knagen….

  • Fenny schreef:

   misschien omdat nare herinneringen blijven hangen omdat je dan meestal machteloos staat of anders wilde aflopen ? Ik zeg maar ook wat, sorry dat het jou en je vriendin overkwam.

 4. mLd schreef:

  Jezes, wat heftig! What the fuck hee … 😐 Zo benieuwd hoe dit afloopt (en óf ik dat wel wil weten :'( poor Flo. Wat een mongolen lopen er ook rond zeg!).

  • mathijs schreef:

   Amsterdam. Was gisteren ofzo nog in het nieuws; lopen landelijk gezien de meeste ‘verwarde’ mensen rond.