STEM OP MAAIKE HARTJES, stripmaker des vaderlands!

10-07-2017

  1. el Gordo schreef:

    Okee, gestemd.

  2. cpt schreef:

    Al lang gedaan…

  3. Jaap schreef:

    Hmmm, Ype heeft zichzelf ook al eens een dergelijke titel toegekend.
    En Gay Smurf ook, als ik me goed herinner.

  4. Doc schreef:

    Nope, Robert van der Kroft. Die heeft het meer over de Nederlandse samenleving, Hartjes heeft het alleen maar over haarzelf. Bovendien maakt Hartjes meer geïllustreerde monologen dan strips. Hartjes is wel een betere verteller. Van der Kroft vind ik ook minder moralistisch dan Hartjes en De Heer. Die vierde ken ik niet.

  5. Dr. X schreef:

    Robert van der Kroft FTW!

  6. Oscar schreef:

    Hmm, ik krijg eerder meer flashbacks van menstruatiebloed uit Flo strips van een paar jaar geleden…

  7. mLd schreef:

    Maaike for president <3